Christin vill dela med sig glädjen av båtliv
Alla som har bokat min båt har varit supertrevliga. Det har varit allt från en 20-årig kille som överraskade sin kompis med en födelsedagstur Kungsholmen runt, till ett par i 40-årsåldern som tog med sig fruns mamma på en veckas tur i skärgården.

Christin är en stolt båtägare till en fin Albin 19 Snipa. Båten har varit uthyrd över 10 gånger och hon har uteslutande positiva erfarenheter från sina hyresgäster:

Samtliga har skött sig och lämnat båten i ett gott skick och båten har fått vara ute och röra på sig mer än jag haft möjlighet till, bra för motorn!

Förutom den generellt positiva upplevelsen av att hyra ut sin båt så berättar Christin om en kille med namnet Edward. Han skickade ett meddelande till Christin via Skipperi och bad om att få hyra Albin 19 Snipan. Han hade nämligen en flickvän i Azerbajdzjan och hon skulle komma och hälsa på honom i Stockholm. Edward ville ta ut henne på sjön för att visa hur underbar Stockholm är.

Självklart ville jag hyra ut båten till honom, jag fick känslan av att han ville att hon skulle gilla Stockholm för att kanske flytta hit. När jag mötte upp dem vid hamnen blev flickvännen helt överrumplad av båtturen, det var en total överraskning för henne. Azerbajdzjan har inte ens någon kustlinje, så hon kanske aldrig hade varit på sjön tidigare. Den lyckan, att få ta ut henne på vatten! Christin avslutar med ett leende att det här vill hon göra igen, uppfylla drömmar på vattnet.