Till alla våra användare, följare och båtfolk där ute. Vi inom Sveriges båtliv kan göra stor skillnad i omställningen till ett hållbarare samhälle. Båtlivet som det ser ut idag måste updateras. Sverige är världens båttätaste land men också ett land globalt erkänt för sina innovationer och hållbarhetstänk. Det ligger på oss att visa vägen hur framtidens båtliv ska se ut.

Båtlivet erbjuder många nya hållbara val som vi måste satsa på. Köp inte en ny båt, hyr av en existerande båtägare. Om du äger eller köper en ny båt, hyr ut den via oss på Skipperi när du inte använder den. Det är inte bara bra för plånboken och miljön, det är också den bästa vägen att försäkra att båtlivet vitaliseras med en ny typ av entusiaster som inte alltid vill äga själva. I framtiden kommer man säkerligen föredra att dela, vad är alternativet?

Kliv inte på flyget i sommar. Stanna i Sverige och upplev våra underbara öppna vatten, vikar, kanaler och vattennära städer. Upplev med vänner, familj, pojk- eller flickvän, men upplevt lokalt. Du får uppleva mer av Sverige samtidigt som du bidrar till att vitalisera vår underbar landsbygd och lokalsamhällen. Våra båtägare vet allt om lokala upplevelser så hitta en passande båt, hör dig för om lokala resmål och stanna i Sverige denna sommar.

En bokning i taget ska 2019 ska bli året då fler väljer att stannar i Sverige, fler testar att dela och än fler får en hållbar sommar i världsklass.

#UpplevSverige #delamera #Skipperi